Pravno obvestilo in zasebnost

Vse informacije, podatki in gradiva na spletni strani www.creapro.si in podstraneh so informativne narave

Pravno obvestilo

Vse informacije, podatki in gradiva na spletni strani www.moj-geodet.si in podstraneh so informativne narave. V  podjetju GEO OM, Marjan Ocepek s.p.. se trudimo zagotavljati nemoteno delovanje spletnih strani in zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov. Podjetje ne odgovarja za morebitne napake in nemoteno delovanje spletne strani, prav tako ne odgovarja za morebitno nastalo škodo nastalo na podlagi uporabe ali nezmožnosti uporabe podatkov na spletnih straneh www.moj-geodet.si.

Informacije in gradiva na spletnih straneh www.moj-geodet.si so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine podjetja GEO OM. ali pravnih subjektov, katerih vsebine so vključene v te spletne strani.

Predmetno pravno obvestilo lahko podjetje GEO OM kadarkoli spremeni ali izbriše brez predhodnega obvestila.

Zasebnost - informacije o obdelavi osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov je geodetsko podjetje GEO OM, Marjan Ocepek s.p., Pot na Dobeno 3, 1234 Mengeš, Slovenija, ki se zavezuje k ščitenju zasebnosti uporabnikov spletnega mesta moj-geodet.si ter k skrbi za optimalno tehnološko podporo tej varnosti (ZVOP-1 in GDPR).

Spletno mesto in prenos podatkov med upoorabnikom in spletnim mestom je zaščiten z varnim SSL protokolom.

Kako in zakaj pridobivamo osebne podatke?

Kadar pošljete povpraševanje za naročilo storitev:

Ob poslanem povpraševanju preko spletnega obrazca, obdelujemo le tiste podatke, ki so nujno potrebni za izvedbo vašega naročila:ime, priimek, naslov za pošiljanje računa, podatke o naročeni storitvi ter telefonska številka in e-naslov, da vas lahko obveščamo o prejemu in obdelavi naročila. Brez teh podatkov, vašega povpraševanja ali naročila ne moremo obdelati. Teh podatkov, razen za primer vaše morebitne reklamacije, ne obdelujemo za noben drug namen, smo jih pa na podlagi davčnih predpisov dolžni hraniti še 10 let po izdaji računa za naročen izdelek.

Ob obisku spletne strani:

Spletno mesto www.moj-geodet.si uporablja spletne piškotke. Nekateri piškotki, ki so nujni za delovanje spletne strani in njenih osnovnih funkcionalnosti, se vam na računalnik naložijo takoj, ko na stran vstopite. Več informacij o piškotkih si lahko preberite tukaj.

Posredovanje podatkov tretjim osebam

GEO OM Marjan Ocepek s.p. brez izrecne predhodne privolitve uporabnika ne bo razkril uporabnikovih osebnih podatkov tretji osebi, razen:

  • v primeru, ko je to potrebno zaradi skladnosti s pravnimi obveznostmi, ki jih ima samostojni podjetnik (npr. Finančni upravi in drugim državnim organom na njihovo obrazloženo pisno zahtevo v zvezi s konkretnimi postopki),
  • zunanjim izvajalcem storitev, s katerimi ima sklenjene ustrezne pogodbe o obdelavi podatkov (npr. računovodskemu servisu, tiskarju, pošti), - ti podatke obdelujejo izključno v imenu geodetske pisarne GEO OM in za namene izvedbe geodetskih storitev. 

Veljavnost teh informacij

Vsa pojasnila o obdelavi vaših osebnih podatkov se nanašajo zgolj na uporabo v okviru spletnega mesta www.moj-geodet.si 

Pridobi ponudbo

Enostavno naročite informativno povpraševanje za geodetske storitve in prejmite ponudbo kar preko spleta!